Har du været ud for et uheld?

Lad vores eksperter vurderer din sag og få svar indenfor 24 timer.

Du betaler kun, hvis du får erstatning.

No cure - No pay

}

Tilbud inden 24 t.

Erfaren eksperter

Andre ulykker

Ikke alle erstatningsgivende ulykker er omfattet af de øvrige kategorier her på siden. Er du det mindste i tvivl om en sags gyldighed, er du altid velkommen til at kontakte os hos Fåerstatning.dk, så giver vi dig gerne råd og vejledning om din sag.

Falder du for eksempel på din nabos fortov, er der rent faktisk også erstatning at hente. Hvis gangarealet ikke er rengjort eller ryddet ordentligt for sne, kan grundejeren holdes ansvarlig for din ulykke.

Det samme er tilfældet, hvis du bliver bidt af en andens hund. Så er det hundeejerens ansvarsforsikring, der skal dække de skader, hunden måtte have forvoldt dig.

Ligeledes dækkes mange fritidsulykker typisk af din ulykkesforsikring, hvis du vel og mærke har en sådan. Måske er du faldet ned fra en stige, eller du har været ude for en anden soloulykke.

Er skaden 1) sket ved en pludselig hændelse, og 2) der er årsagssammenhæng mellem ulykken og skaden, kan du få udbetalt erstatning fra din ulykkesforsikring.

Vores services

Vi kan hjælpe dig med en række sager, herunder trafikulykke, arbejdsulykke, voldsskade mm. 

Er du kommet til skade?

Lad vores eksperter vurder din sag og få svar indenfor 24 timer

Du betaler kun hvis du får erstatning.

Fåerstatning.dk - Logo
Fåerstatning.dk er din vej til en nem og kompetent behandling af din erstatningssag. Vi tager os af alle detaljer fra start til slut, og du betaler kun, hvis vi skaffer dig en erstatning.

Copyright © 2020 - fåerstatning.dk | Udviklet og designet af 786marketing.dk