Har du fået piskesmæld?

Lad vores eksperter vurderer din sag og få svar indenfor 24 timer.

Du betaler kun, hvis du får erstatning.

No cure - No pay

}

Tilbud inden 24 t.

Erfaren eksperter

Piskesmæld

Piskesmæld er en forholdsvis usynlig skade, som kan være svær lige umiddelbart at bevise over for tredjepart. Piskesmæld opstår som følge af en pludselig og hård fysisk påvirkning af nakke og hoved, typisk i forbindelse med et trafikuheld.

Selv om følgerne af et piskesmæld ikke altid viser sig i fysisk form, kan de ikke desto mindre være ganske alvorlige, og de bør i alle fælde tages meget seriøst. Piskesmæld kan i værste tilfælde forårsage hukommelsestab, nakke- eller hovedsmerter og koncentrationsbesvær.

Mærker du noget unormalt, eller har du gener efter for eksempel en påkørsel, er det derfor vigtigt, at du hurtigst muligt kontakter din egen læge, så generne bliver registreret i din lægejournal, og du på den måde kan fremvise relevant og gyldig dokumentation, når det bliver nødvendigt.  

Krav om erstatning for piskesmæld er at sidestille med enhver anden personskadesag, hvor en ulykke har haft negativ indvirkning på dit helbred eller din arbejdsevne.

Vores services

Vi kan hjælpe dig med en række sager, herunder trafikulykke, arbejdsulykke, voldsskade mm. 

Er du kommet til skade?

Lad vores eksperter vurder din sag og få svar indenfor 24 timer

Du betaler kun hvis du får erstatning.

Fåerstatning.dk - Logo
Fåerstatning.dk er din vej til en nem og kompetent behandling af din erstatningssag. Vi tager os af alle detaljer fra start til slut, og du betaler kun, hvis vi skaffer dig en erstatning.

Copyright © 2020 - fåerstatning.dk | Udviklet og designet af 786marketing.dk