Har du haft en voldsskade?

Lad vores eksperter vurderer din sag og få svar indenfor 24 timer.

Du betaler kun, hvis du får erstatning.

No cure - No pay

}

Tilbud inden 24 t.

Erfaren eksperter

Voldsskade

En voldsskade er som regel behæftet med en erstatning til offeret. Dette kræver dog som det vigtigste, at episoden er anmeldt til politiet inden for 72 timer, og i særlige tilfælde allerede inden for 24 timer, efter hændelsen. Du har mulighed for at søge erstatning op til to år efter den pågældende voldshandling.

Det er ikke nødvendigt, at gerningsmanden skal være kendt, førend sagen bliver taget op, og en mulig erstatning kan blive udbetalt. Er du offer for en voldsskade, kan du få dækket både person- og tingskader, som er sket i forbindelse med episoden.

Erstatningskravet bliver behandlet af Erstatningsnævnet, som også udbetaler en eventuel erstatning. Helt konkret påbegyndes en dag ved, at du udfylder en formular og indsender den til Erstatningsnævnet.

Du kan altid søge råd hos politiet, om hvordan du skal forholde dig i en given sag. Det er i det hele taget en god idé at rådføre sig med eksperter, når det kommer til voldsskadesager.

Vores services

Vi kan hjælpe dig med en række sager, herunder trafikulykke, arbejdsulykke, voldsskade mm. 

Er du kommet til skade?

Lad vores eksperter vurder din sag og få svar indenfor 24 timer

Du betaler kun hvis du får erstatning.

Fåerstatning.dk - Logo
Fåerstatning.dk er din vej til en nem og kompetent behandling af din erstatningssag. Vi tager os af alle detaljer fra start til slut, og du betaler kun, hvis vi skaffer dig en erstatning.

Copyright © 2020 - fåerstatning.dk | Udviklet og designet af 786marketing.dk